ساندویچ فلافل

بسم الله الرحمن الرحیم

برای درست کردن این غذای خوش مزه به مواد زیر نیاز دارید (برای ۵ نفر)

نخود ………………………… نیم کیلو

سیب زمینی ……………… یک عدد متوسط

گوجه ………………………. یک عدد بزرگ

پیاز………………………….. یک عدد متوسط

سیر ……………………….. دو حبه

نمک و ادویه به مقدار لازم

 

Falafel format

نخود را باید حداقل ۱۲ ساعت یا بیشتر خیساند تا روی آب کف کند و سپس استفاده کرد.

تمام مواد را در یک یا چند نوبت داخل گوشت چرخ کن یا غذاساز ریخته و نرم می کنیم.

با سلیقه خود می توان جعفری یا هرچیز دیگری به آن اضافه کرد.

وقتی که تمام مواد نرم و یکدست شد، می توانیم فلافل سرخ کنیم.

خمیر را با قاشق درون قالب مخصوص گذاشته و داخل ماهیتابه ای سرشار از روغن داغ شده قرار می دهیم.

 

فلافل

نکته:

اگر بعد از گذاشتن در ماهیتابه از هم پاشید یا نتوانست شکل قالب را به خود بگیرد یکی از این دو مورد است:

اگر خمیر فلافل زیادی نرم و شل بود باید ظرف را کج کرده و آب آن را گرفت و یا مقداری آرد اضافه کرد.

اگر  خمیر آن سفت باشد، می توان مقدار کمی روغن و یک الی دو عدد تخم مرغ به آن اضافه کرد.

 

پیشنهاد می کنم قبل از سرخ کردن تمام خمیر، ابتدا یک عدد درست کرده و بچشید.

اگر مواد درون قالب گیر کرده و به سختی خارج می شود می توان قالب را چرب کرد یا خمیر را نرم تر کرد.

خیارشور گوجه

 

بعد از اینکه فلافل ها سرخ شد می توانید با نان ساندویچ و خیارشور و گوجه و کاهو و کلم و غیره میل کنید.

این هم از طرز تهیه ساندویچ خوشمزه فلافل

 

طرز تهیه فلافل به روش ساندویچی ها

خب برای درست کردن باید تکه ها نان ساندویچ و نان معولی مانده و خشک شده و یا آرد را به همراه سیب زمینی و سبزی و ادویه خیلی زیاد و آب خمیر کرد و مابقی مراحل یکسان است.

البته تمام ساندویچی ها این کار را انجام نمیدهند.

گاهی حجم مواد بالا بوده و وقت فرد کم است که به این علت مواد را با پا خمیر میکند.

 

خواص فلافل

این غذا سالم است و به دلیل وجود نخود بسیار مفید است.

از خواص نخود باید به تقویت کل بدن و تقویت قوای جنسی اشاره کرد.

نخود برای تولید خون و افزایش منی و شیر هم بی تاثیر نیست.

همچنین به کاهش درد کمر، به گرفتگی صدا و ریه ها، به ضعف عمومی بدن کمک خواهد کرد.

2 نظر
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
پیمایش به بالا