علت و راه حل چسبیدن مواد سرخ کردنی به ظرف

چه کار کنیم تا غذا به ماهی تابه گیر نکند؟

گیرکردن غذا به ظرف

ما ایرانی ها استفاده زیادی از سرخ کردنی ها داریم.

برای سرخ کردن سیب زمینی، مرغ، ماهی، فلافل، پیاز و دیگر مواد به خصوص زمانی که برای مهمانی گرفتن آماده میشویم این موضوع بسیار مهم می شود و می تواند در یک لحظه ما را عصبانی و بد اخلاق یا دلسرد کند.

راه حل چیست؟

در این نوشته کاری به جنس ظرف غذا نداریم.

 

ما باید ۲ کار انجام دهیم:

عامل اول چسبیدن غذا به ظرف، آب و رطوبت است که حتما متوجه آن هستید.

بعضی افراد مواد را قبل از سرخ کردن می شویند.

باید مدتی قبل از سرخ کردن این کار را انجام داد که آبی در مواد نمانده باشد.

و موادی مثل سیب زمینی را می توان با پارچه ای تمیز خشک کرد.

 

عامل دوم برای گیر کردن غذا به ظرف، سرد بودن روغن است.

روغن باید به اندازه کافی داغ شده باشد و داغ بماند.

می توان با ذره ای از مواد سرخ کردنی، داغ بودن روغن را امتحان کرد.

بهتر است مواد را سریع جابه جا کنیم که کمتر گیر کند.

 

نیازی به گفتن نیست که حرارت زیاد در کناره های ظرف باعث سوختن غذا و گیر کردن آن خواهد شد.

منبع: iranmezaj.ir/?p=5207

تجربیات حرفه ای خود را برای ما ارسال کنید تا به اسم خودتان منتشر گردد

با امتیاز ۵ ستاره از ما حمایت کنید
[تعداد: 71   میانگین:  2.8/5]

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید