بسم الله الرحمن الرحیم

نرم پختن حبوبات مثل نخود و لوبیا و عدس و ماش… کار هرکسی نیست.

hobobat

خیلی از افراد از پختن حبوبات تجربه بدی دارند چون باعث بد خوراک شدن آش رشته یا دیگر غذاهایشان شده است.

عده ی زیادی هم با خوردن حبوبات دچار نفخ و دل درد و سنگینی و بدحالی می شوند و کلا مصرفی ندارند.

من راز پخت آن را به شما خواهم گفت

hobob

نکته بسیار مهم این است که باید نخود و لوبیا را یک روز در آب قرار داده تا روی آب کف جمع شود.

با این کار بافت نرمی گرفته و زودتر نرم می شود.

این کف سفید که جمع شد نفخ حبوبات  هم خارج می شود.

عدس و ماش را می توان مدت خیلی کمی خیساند.

اگر خیساندن به مقداری باشد که جوانه ی حبوبات مشخص شود آن غذا خواص فوق العاده ای خواهد داشت.

و نخود و لوبیا که دیرپز هستند نباید همزمان با عدس و ماش که زودپز است گذاشته شود.

 

گاهی فرد آشپز عجله داشته و انتظار دارد غذا را در مدت کوتاهی آماده کند و در نتیجه مواد آن نپخته می ماند.

برای پخت اگر از زودپز استفاده می کنید که هیچ

اگر استفاده نمی کنید، بگذارید در چند ساعت آرام آرام جا بیوفتد تا بوی خوش آن در فضا پخش گردد.

و نکته خیلی مهم اینکه ادویه غذا را در آخر اضافه کنید مخصوصا نمک چرا که اگر هنگام پخت اضافه شود از خوب پختن غذا جلوگیری خواهد کرد.

 

 

دوره آموزش طب سنتی به زبان ساده

در صورت تمایل می توانید طب سنتی را به زبان ساده و کاربردی و مطابق با شرایط حاضر خانواده ها آموزش دیده و دسته زیادی از عوارض و ناراحتی های خانوده را برطرف کنید.

فیلم و توضیحات بیشتر راجع به خواب و تغذیه و پاکسازی بدن…. را در لینک زیر ببینید و لذت ببرید:

فیلم های آموزش طب سنتی

46 نظر
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
پیمایش به بالا