نکاتی مهم از مزاج ها+صوت

mezaj shenasi

بسم الله الرحمن الرحیم

در این قسمت با سه مطلب بسیار مهم در خصوص مزاج ها آشنا میشید.

این نکات برای مزاج شناسی لازمه

۱.هر منطقه جغرافیایی دارای ویژگی هاییه از جمله “آب و هوا” و “هوا

آب و هوا در طول ده ها سال بدست اومده و ثابته

آب و هوای پنجاه سال گذشته ی کل ایران نشون میده که ایران گرم و خشکه

آب و هوای اصفهان گرم و خشکه. آب و هوای خوزستان گرم و تره. آب و هوای شمال سرد و تره

و هوا حالتی گذرا و موقتیه که یک روزی آفتابی و روزی ابریه. یک روز بارون و یک روز باد هست.

این مثال رو زدم که بگم هر انسان دارای دو مزاج هست شامل “مزاج پایه” و “مزاج حال

که مزاج پایه از هنگام انعقاد نطفه همراه انسان شده و غیرقابل تغییر هست.

مزاج حال، میتونه لحظه به لحظه عوض بشه

مزاج طبیعی و غیر طبیعی

۲.هر مزاجی طبیعی و ناطبیعی داره

وجود سردی و رطوبت در معده طبیعیه ولی اگه بیشتر شد یا جنس سردی و رطوبتش عوض شد میشه مزاج غیر طبیعی

 

بعضی افراد مثلا مزاجشون خشکه و به دنبال رطوبت دادن به بدن هستند که ممکنه با خوابیدن در روز و پرخوری و غیره رطوبت رو زیاد کنند که میشه غیرطبیعی و عوارض بدی داره

و یا میشه از سرکه انگبین و خاکشیر و غیره استفاده کرد که رطوبت طبیعی داشته و عوارض نمیده

 

و اینکه بگیم هرچیزی سرده بد هست یا چیزهای سرد و خشک بد هستند اشتباهه

ما به همه نوع مواد با همه مزاجی نیاز داریم و بستگی به طبیعی و ناطبیعی بودنش داره

مثلا در سردی و خشکی، چای سیاه مزاجی غیرطبیعی و زرشک مزاجی طبیعی داره

 

۳.تمام اندام های بدن دارای مزاج هستند که ممکنه هرکدوم به تنهایی مزاجش عوض بشه یعنی قلب که ذاتا گرم و خشک هست میتونه دچار سردی بشه در صورتی که باقی بدن رو به گرمی هست.

گاهی فرد کبدش گرم شده و سردی میخوره ولی عوارض سردی رو در معده میبینه

و یا برای گرم شدن معده میاد گرمی مصرف میکنه که کبدش بیش از حد گرم شده و عوارض میده

پس مهمه که از چه روشی عضو رو درمان کرد و باید به بقیه اعضا عوارض نرسه

1 دیدگاه
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها