با میوه های نارس چه کار کنیم؟

بسم الله الرحمن الرحیم

یک آشپز حرفه ای نیاز دارد تا از مواد غذایی رسیده و سالم استفاده کند.

خیلی اوقات میوه هایی داریم که نارس هستند و استفاده از آن ها لذت بخش نیست.

naras

اول باید بدانید خیلی از میوه ها به صورت نارس چیده شده و بعدا با گاز اتیلن می رسند.

نکته خیلی جالب این است که خود میوه ها هم دارای گاز اتیلن هستند.

می توانیم از خود میوه برای رساندن میوه استفاده کنیم.

چطور؟

نحوه رساندن میوه های نارس در خانه

به این شکل که یک یا چند میوه رسیده را در کنار سایر میوه ها قرار دهیم.

میوه های رسیده ای مثل موز، گوجه و سیب می توانند تولید گاز کرده و میوه های کنار خود را برسانند.

ananas-resideh

پس ۲ کار را برای رسیدن میوه ها انجام دهید:

اول قرار دادن یک میوه رسیده در کنار بقیه (مثلا گذاشتن گوجه کنار پرتقال ها)

و یا اینکه میوه ها را در یک ظرف یا مکان دربسته نگهداری کرد.

این مهم است که ظرف یا پلاستیک شما کاملا دربسته نباشد و هوا بتواند جریان داشته باشد وگرنه باعث رسیدن سریع و بیش از حد و خراب شدن میوه ها خواهد شد.

می توان از جعبه کاغذی استفاده کرد.

naresideh1

میوه هایی که برای رسیدن گذاشته اید را هر روز بررسی کنید و در صورتی که رو به خرابی یا نرمی خیلی زیاد رفته اند جدا کنید.

نکته بعدی این است که میوه ها را بهتر است جداگانه نگهداری کنیم مثلا گوجه جدا، کیوی جدا، پرتقال جدا

و باید سیب درختی و سیب زمینی و موز و آناناس را خارج از یخچال نگهداری کرد.

بری رسیدن بهتر سیب ها می توان پوست آن ها را با اسکاچ شست که واکس سیب کمتر شده و تنفس بیشتری داشته باشد.

و نباید انتظار داشته باشیم میوه های ریز و نرسیده درشت و رسیده شوند بلکه میوه های تقریبا رسیده را به سمت رسیده شدن می بریم.

3 نظر
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها