هر آنچه درباره عسل باید بدانید

Honney

بسم الله الرحمن الرحیم

Honney

عسل طبیعی چیست؟

آیا عسلی طبیعیه که وحشی و بدون دخالت انسان درست شده؟

عسل کندویی خوبه یا بد؟

اینکه گفته میشه به زنبور آب شکر میدن درسته یا نه و اگه درسته چرا؟

ملاک تشخیص عسل طبیعی طبق نظر امام رضا علیه السلام چی هست؟

آیا رنگ و طعم و بوی عسل در تشخیص خوب و بد بودنش موثره؟

بین عسل ها چه تفاوتی وجود داره؟

ساکارز یا همون قند باید به چه میزان باشه؟

عسل کوهی پرورشی

تشخیص عسل طبیعی

شکرک زدن یا سفت شدن خوبه و برای عسل طبیعی لازمه و باید این ویژگی رو داشته باشه که البته ممکنه چندین سال بعد خودشو نشون بده

عسل با گذشت زمان رنگش تیره تر یا روشن تر شده که معمولا تیره تر میشه

مثلا عسل کنار تازه رنگش قرمز تیره هست و همون عسل کنار که دوسال پیش گرفته شده رنگش سیاه شده

حتی گرمای محیط هم رنگ و مزه عسل رو عوض میکنه

خودم دو شیشه عسل یکسان دیدم که یکی در محیط بیرون و یکی درون ساختمون نگه داری شده بود. شیشه ای که بیرون از خانه بود رنگش تیره تر و طعمش متفاوت شده بود.

مزاج عسل

مزاج عسل گرم و خشک هست که شدت و ضعفش بستگی به نوع گیاه و تغذیه داره مثلا اگه با تغذیه کامل از شکر باشه گرمای بسیار کمتری داره نسبت به سیاهدانه و یا کنار و گشنیز گرماش کمتره نسبت به آویشن و هرچه بیشتر بمونه و قدیمی تر بشه مزاجش گرم تر و خشک تر میشه

موم به درد مصرف عادی نمیخوره. کاربردش فقط درمان هست طبق نظر طبیب و یا جویدن مثل آدامس وگرنه عسل بهتره بدون موم باشه

 

در استان خوزستان میدونم که موم ها طبیعی بوده و برای استفاده های کندو و غیره جمع آوری میشه ولی سایر مناطق مخصوصا شمال موم های طبیعی بسیار بسیار کم هست پس زنبوردار نیازش نداشته و مردمشون هم با موم بیشتر پسند میکنند.

تمام عسل ها دارای خواص مشخص و عمومی و یکسانی هستند که مقدارش با نوع گیاه کم و زیاد میشه

تمام عسل ها به خونسازی کمک میکنند، حافظه رو زیاد میکنند، قلب رو تقویت کرده، انرژی بخش بوده، کاهش سردی و رطوبت مزاج بدن کرده، کمک به جوانی و شادابی پوست، تقویت هضم، ضد میکروب و ضد عفونت، گرم کردن معده، کاهش خلط سودا، کاهش افکار منفی،

طبق به نوع گیاه این خواص کم و زیاد شده و فرق میکنه

عسل گون کوهی

طبق آیات سوره نحل، خداوند به زنبور عسل وحی کرده و، میشه نتیجه گرفت ترکیب و فرمول عسل توسط خدا تعیین شده و اگه طبیعی باشه از بهترین داروهاست.

مزاج گرم و خشک داره و برای بیماری های سرد عالیه

در بیماری های گرم هم با تدبیر طبیب استفاده میشه

مقوی کل بدن هست. افت فشار خون رو به سرعت جبران میکنه. شیر مادر رو خوش طعم تر میکنه. ترس رو کم کرده و حافظه رو زیاد میکنه. عسل قدرت اثر داروها رو بیشتر میکنه و به داروها کمک میکنه به عضو مورد نظر برسه

عسل اگه طبیعی باشه موجب افزایش قند برای افراد دارای دیابت نمیشه و تازه خودش به مرور زمان به ترشح انسولین و کاهش بیماری کمک میکنه

بیشتر از سایر گیاهان، درباره عسل و خواصش حدیث گفته شده

در بهشت هم نهرهایی از عسل مصفی هست.

میشه در شربت ها، چای ها، با حلیم، با کره، با سرشیر، با آب گرم، و یا در غذاها استفاده کرد. یک قاشق عسل در خورش یا آش طعم غذا رو عوض نمیکنه ولی اثر درمانیش رو داره

عسل آویشن کوهی

 

عسل مصفا چیست؟

در حالت معمولی حالت دارویی داشته و خیلی سیر نمیکنه

برای استفاده بعنوان غذا باید عسل رو با مقدار کمی آب روی شعله ملایم قرار داد و کف بالاش رو گرفت تا آب بخار بشه

در افراد گرم بصورت شربت سرکه انگبین یا شربت عسل و لیموترش یا با چای های طبیعی یا به شکل های دیگه میتونه استفاده بشه

اگه آب به عسل اضافه شد باید مصرف بشه وگرنه بعد از دوسه روز ترش و فاسد میشه

عسل کنار وحشی

مالیدن عسل در جای جوش های تازه کنده شده یا دستکاری شده به کاهش اثر جوش کمک میکنه. مخصوصا زمانی که بوی سرخ کردنی به جوش میخوره، باید قبلش جوش رو با عسل پوشوند.

ضدمیکروب و ضد عفونی کننده هست پس برای زخم ها مفیده

از عفونت زخم ها جلوگیری کرده و حتی به درمانشون هم کمک میکنه. مثلا برای زخم های دیابتی از ترکیب عسل طبیعی و نمک طبیعی استفاده میشه که اثر فوق العاده ای داره

برای ترمیم و بسته شدن زخم ها یا بریدگی ها عالیه

برای درمان زخم بستر بهترین داروست.

تزریق واژینال عسل بصورت روزانه برای برطرف شدن عفونت رحم از داروهای بی عوارضه

هرماه یکبار ریختن یک قطره عسل در چشم برای تقویت بینایی مفیده. همچنین ریختن در گوش برای عفونت گوش مفیده

1 دیدگاه
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها