چگونه روغن اضافی غذا را کم کنیم؟

بسم الله الرحمن الرحیم

roghane ghaza-iranmezaj.com

یک راه خیلی ساده معرفی میکنم برای کاهش روغن و چربی اضافی غذاهای آبدار برای افرادی که از روغن های ناسالم استفاده کرده و یا چربی گوشت زیاد بوده است:

برای اینکار غذا نباید در حال جوش و قل زدن باشد.

چند تکه یخ را در ملاقه فلزی گذاشته و آن را آرام روی سطح غذا میچرخانیم.

با این کار روغن و چربی به سطح سرد ملاقه چسبیده و جامد میشود که با یک دستمال به راحتی قابل پاک کردن است.

منبع: iranmezaj.ir/?p=5263

 

تجربیات حرفه ای خود را برای ما ارسال کنید تا به اسم خودتان منتشر گردد.

با امتیاز ۵ ستاره از ما حمایت کنید
[تعداد: 111    میانگین: 2.6/5]

2 دیدگاه‌ها

  1. سلام جای یخ می توانید از دستمال کاغذی برای کم کردن روغن غذا استفاده کنید اگر غذای شما برنج است ابتدا دستمال کاغذی را روی بشقاب پر کنید اگر چند لایه باشد بهتر است سپس برنج را روی آن بریزید چند دقیقه بگذارید باشد اگر غذای شما آبکی است دستمال کاغذی را روی سطح غذا قرار دهید به آرامی و پس از چند ثانیه آن را بردارید

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید