سرکه انگبین چیست؟

پزشکان دوست ندارند شما این مطلب را بخوانید چون با اجرای آن دیگر مریضی برای درمان نخواهد بود

سرکه انگبینبسم الله الرحمن الرحیم

شربت سکنجبین

شاه داروی طب سنتی

این شربت به اسم سکنگبین یا سکنجبین عسلی یا سرکه انگبین هم گفته میشه و همون سکنجبین ولی با سرکه طبیعی و عسل هست.

مزه بسیار خوبی داره و درمان کننده بسیاری از بیماری هاست. این شربت برای افراد سرد مزاج کمتر استفاده میشه

افراد خیلی گرم، میتونند عرق کاسنی هم اضافه کنند. (شیشه رو پر نکنید چون با عرق کاسنی گاز میگیره)
شربت سرکه انگبین رو به همراه شاهتره برای قبل از حجامت توصیه میکنم که اثر حجامت رو زیاد میکنه و حد اقل باید از دو هفته قبل مصرف بشه
نوشیدن این شربت به همراه شیره انگور اثرات فوق العاده ای برای سلامتی داره

سرکه انگبین یا همون سکنجبین میتونه داغی کبد رو کم کنه و برای افرادی که با خوردن گرمی ها دچار عارضه میشند و برای کاهش صفرای بدن بسیار عالیه

سرکه انگبین در فصل پاییز میتونه سردی و خشکی مزاج رو کم کرده و سودای ناطبیعی رو آماده دفع کنه

افرادی که دچار سردی معده و گرمی کبد هستند باید سکنجبین عسلی میل کنند.

سرکه انگبین برای پاکسازی خلط سودا بسیار عالیه

در طولانی مدت میتونه بیماری های واریس، خارش، شوره سر، زیاد بودن شهوت، همورویید یا بواسیر، خواب های ترسناک، صدای سوت گوش رو خوب کنه

طرز تهیه سکنجبین عسلی

مواد لازم
عرق نعنا دو پیمانه
عسل دو پیمانه
سرکه طبیعی یک و نیم پیمانه
آب سه الی شش پیمانه

سرکه و آب و عرق نعنا روی شعله کم گذاشته تا به جوش برسه. مقداری که جوش زد و قوامش تغییر کرد خاموش میکنیم.

بعد از چند دقیقه عسل اضافه کرده و هم میزنیم.

خنک که شد، همراه با آب شربت کرده و شب ها یا صبح و شب یک لیوان میل میکنیم.
میشه به جای عرق از نعنای تازه هم استفاده کرد. لازم نیست عسل اصل باشه؛ همون کارخونه ایش هم خوبه

منبع: iranmezaj.ir/?p=3381

با امتیاز ۵ ستاره از ما حمایت کنید
[تعداد: 344   میانگین:  3.1/5]

28 دیدگاه‌ها

  1. سلام
    برای زخم معده سرکه انگبین چطوره؟
    من برای میکروب معده و سنگ صفرا می خواهم مصرف کنم میشه لطفاً راهنمایی کنید
    ممنون

    • سلام برای معده درد دارم ولاغری خوبه دکترقرص های نعناع نسخه میکنه آخه اشتهام زیاده اما چاق نمیشم

  2. سلام
    امکانش هست برای یک مدت یکجا درست کنیم
    مثلا مصرف یک ماه را به یکباره درست کنیم
    بعد چه مدت نگهداری ممکن است خراب شود؟
    و اینکه کجا نگهداری کنیم ؟

    • سلام خدا قوت
      اگر به اندازه کافی و درست پخته شده باشد بله می توان به مقدار زیاد درست درست کرد. اگر مراحل پخت به خوبی انجام نشده باشد، بعد از مدتی ترش می شود.
      می توان آن را در محیط اتاق هم نگهداری کرد.
      بهتر است کم کم درست کنید تا حرفه ای شوید.

  3. سلام ببخشید برای درمان پیسی نوشته بودن که از سرکه انگبین استفاده کنید. میخواستم بدونم شما موردی رو میشناسید که با این روش جواب گرفته باشه؟ و این که عوارض استفاده از این ماده چیه میشه سرخود استفاده کرد؟

    • سلام خدا قوت
      این روش پیشنهادی از استاد خیراندیش است.
      برای درمان می توان استفاده کرد اما اول باید علت آنرا برطرف کرد.
      و هیچ چیز جای مراجعه حضوری را نمی گیرد.

    • سلام من مبتلا به پیسی بودم با عمل کردن به دستورات حکیم خیر اندیش و ترک سردی ها بیماریم رو به بهبود هستش روزی دو بار سرکه انگبین میخوردم ولی حتما باید عسل و سرکش کاملا طبیعی باشه

  4. سلام من بیماری پیسی دارم دو ماه از قهوه گانودرما استفاده کردم نتیجه نداد الان دارم سکنجبین عنصلی استفاده میکنم بسیار عالیه

  5. سلام
    من هم پیسی دارم الان چند بسته از گانودرما استفاده کردم ولی نتیجه ای نداده

  6. دوستان گانودرما رو برای همه امراض تجویز میکنن ولی درمان نمیکنه

  7. باسلام و عرض ادب
    من مزاجم بلغمی بود که با ده روز استفاده از معجون ضدبلغم درمان شده. میخواستم بپرسم الان میتونم از سرکه انگبین استفاده کنم؟

    • سلام. لطفا بهم بگید برای من که دچار غلبه صفرا شدم خوبه؟ کمی از ادویه های تند استفاده کردم تو غذاها حالا مدتیه کمی سوزش معده دارم و پوست سرم میسوزه و موهام ریزش پیدا کرده. توش عسله نمیتونه برای گرمی بد باشه؟؟ ممنونتون میشم جواب بدید.🙏💐

  8. همه پزشکان هم یکجور نیستند .
    عنوان ” اگر خدای متعال بخواهد ” در کارها گفته شود .
    اگر خدای متعال بخواهد افراد با انجام کارها سالم خواهد شد.
    اعتقاد به اندازه نسبت به افراد واجد شرایط باید داشت نه هر درمانگری . ان شاءا…

  9. سلام ولی دختر منم پیسی دارد از قهوه گاندرما استفاده میکند سه ماهه بهتر شده

  10. سلام خسته نباشید
    پزشکی به من گفتن مزاجم سوداوی (سرد و خشک) می باشد
    لان میخوام سکنجبین درست کتم مطابق با مزاجم که روزانه به صورت شربت میل کنم
    ولی در این مفاله که لینکشو میفرستم ننوشته که برای طبع سرد و خشک هم مناسبه
    قسمتی از متن مقاله>>>
    {{{{{این فراورده بـا رعایـت نکـات جـانبی کـاربرد آن و
    اجزای دارویی مناسب میتواند در طیف وسیعی از بیماریهای
    مطرح در طب سنتی از سوءمزاجهـای سـاده گـرم خشـک تـا
    سوءمزاجهای مادی سرد و تر مورد استفاده واقع شود.}}}}}
    http://jiitm.ir/article-1-514-fa.pdf
    خواستم نظر شما رو بدونم که آیا من به عنوان کسی که مزاجم سوداوی است و غلبه سودا دارم میتوانم متناسب با مزاجم سکنگبینی درست کنم و همیشه استفاده کنم

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید