خانه / آشپزی حرفه ای ایرانی

آشپزی حرفه ای ایرانی

آشپزی حرفه ای ایرانی

بسم الله الرحمن الرحیم

در این بخش با نکات و آموزش های تخصصی آشپزی ایرانی آشنا خواهید شد. مطالبی کوتاه و کاملا کاربردی که باعث افزایش لذت آشپزی و بهتر شدن طعم و کیفیت غذا و نوشیدنی خواهد شد. نکته جالب این بخش، استفاده از تجربیات افراد است که ما آن ها را با اسم شما در سایت قرار خواهیم داد. کافیست تجربه خود را از طریق نظرات در پایین یکی از نوشته ها یا چت باکس سمت چپ یا واتساپ و تلگرام ارسال کنید. مطالب ارسالی شما پس از بررسی و در صورت کاربردی بودن منتشر خواهد شد.

تلگرام محسن موذنی

اگر غذا شور شد چه کنیم؟

شور شدن غذا

بسم الله الرحمن الرحیم خیلی حس بدی دارد که شما غذای خود را چشیده و متوجه شوید نمک یا فلفل آن زیاد است. بدتر از آن این است که مهمان هم داشته باشید و یا حجم غذا زیاد باشد. راه حلی که به شما ارایه می کنم، بیشتر برای غذاهای آبدار مناسب است و غذاهای خشک مثل برنج، انعطاف کمتری دارند. قبل از گفتن راه حل بهتر است این نکته تکرار شود که بی نمک …

ادامه نوشته »

چگونه زرده تخم مرغ را جدا کنیم؟

جدا کردن زرده تخم مرغ

بسم الله الرحمن الرحیم برای درست کردن کیک و شیرینی لازم است سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کرد. گاهی این کار با قاشق انجام می شود و گاهی با خود پوست تخم مرغ ولی باید توصیه کنم با پوست تخم مرغ این کار را انجام ندهید. چرا؟ در یک جمله به دلیل کثیف بودن پوست تخم مرغ شاید ظاهری سفید و خوشکل داشته باشد ولی بهداشتی نیست. اگر قصد انجام این کار را …

ادامه نوشته »

با میوه های نارس چه کار کنیم؟

naras

بسم الله الرحمن الرحیم یک آشپز حرفه ای نیاز دارد تا از مواد غذایی رسیده و سالم استفاده کند. خیلی اوقات میوه هایی داریم که نارس هستند و استفاده از آن ها لذت بخش نیست. اول باید بدانید خیلی از میوه ها به صورت نارس چیده شده و بعدا با گاز اتیلن می رسند. نکته خیلی جالب این است که خود میوه ها هم دارای گاز اتیلن هستند. می توانیم از خود میوه برای رساندن …

ادامه نوشته »

از بین بردن بوی بد یخچال

boye yakhchal

بسم الله الرحمن الرحیم بوی بد یخچال می تواند طعم غذا را عوض کرده و یا حتی باعث کور شدن اشتهای ما یا مهمان شود. چندبار برای شما پیش آمده که هنگام آب خوردن یا خوردن هندوانه و میوه ها یا سایر مواد غذایی از درون یخچال به دلیل طعم بد و بوی یخچال اذیت شده اید؟ یخچال یک خانم خانه دار و یک آشپز حرفه ای نباید بوی بد داشته باشد. اول باید بدانید …

ادامه نوشته »

چگونه بدون وجود هیچ ماده ای از شیر پنیر درست کنیم؟

Paneer

بسم الله الرحمن الرحیم وقتی که قصد درست کردن پنیر داشته باشیم حتما نیازمند چیزی مثل سرکه – آب لیمو – آب غوره – مایه پنیر و یا ماست می شویم. این مواد ۲ اشکال دارند یکی اینکه همیشه در دسترس نیستند. و بعضی از آن ها به مقدار کمی مزه و رنگ پنیر را عوض می کنند که خوشایند نیست. اگر هیچ کدام از مواد بالا را نداشتیم چه کار کنیم؟ چگونه پنیر درست …

ادامه نوشته »

چگونه حبوبات را نرم بپزیم؟

hobobat

بسم الله الرحمن الرحیم نرم پختن حبوبات مثل نخود و لوبیا و عدس و ماش… کار هرکسی نیست. خیلی از افراد از پختن حبوبات تجربه بدی دارند چون باعث بد خوراک شدن آش رشته یا دیگر غذاهایشان شده است. عده ی زیادی هم با خوردن حبوبات دچار نفخ و دل درد و سنگینی و بدحالی می شوند و کلا مصرفی ندارند. من راز پخت آن را به شما خواهم گفت نکته بسیار مهم این است …

ادامه نوشته »

راه حل اشک ریختن هنگام خرد کردن پیاز

ashk piaz

بسم الله الرحمن الرحیم هرچند که عطر و گاز پیاز باعث اشک ریختن و سر درد می شود ولی هفته ای یک بار ماهی یک بار مفید است چرا که چشم ها ضد عفونی می شوند. خب برای این موضوع روش هایی گفته شده مثل جویدن آدامس یا گذاشتن نان درون دهان یا خرد کردن زیر آب این روش ها اثر کمی دارند و باز هم کامل نیست. یک راه خوب این است که پیاز …

ادامه نوشته »

چگونه روغن اضافی غذا را کم کنیم؟

roghane ghaza-iranmezaj.com

بسم الله الرحمن الرحیم یک راه خیلی ساده معرفی میکنم برای کاهش روغن و چربی اضافی غذاهای آبدار برای افرادی که از روغن های ناسالم استفاده کرده و یا چربی گوشت زیاد بوده است: برای اینکار غذا نباید در حال جوش و قل زدن باشد. چند تکه یخ را در ملاقه فلزی گذاشته و آن را آرام روی سطح غذا میچرخانیم. با این کار روغن و چربی به سطح سرد ملاقه چسبیده و جامد میشود …

ادامه نوشته »

علت و راه حل چسبیدن مواد سرخ کردنی به ظرف

گیرکردن غذا به ظرف

چه کار کنیم تا غذا به ماهی تابه گیر نکند؟ ما ایرانی ها استفاده زیادی از سرخ کردنی ها داریم. برای سرخ کردن سیب زمینی، مرغ، ماهی، فلافل، پیاز و دیگر مواد به خصوص زمانی که برای مهمانی گرفتن آماده میشویم این موضوع بسیار مهم می شود و می تواند در یک لحظه ما را عصبانی و بد اخلاق یا دلسرد کند. راه حل چیست؟ در این نوشته کاری به جنس ظرف غذا نداریم.   …

ادامه نوشته »
صوت آموزشی رایگان تقویت حافظه و رفع فراموشی
لینک دانلود مستقیم را برای شما ایمیل میکنم.
لینک دانلود مستقیم را برای شما ایمیل میکنم.
شما را از مطالب و آموزش های مرتبط با این موضوع آگاه میکنیم
اسم شما
ایمیلتان
اگر ایمیل ندارید، شماره همراه خود را از قسمت آبی رنگ سمت چپ پایین صفحه ارسال کنید.
رایگان دانلود کنید
دانلود صوت آموزشی تقویت حافظه و رفع فراموشی
مزاج شناسی حافظه
تشخیص نوع فراموشی و تقویت حافظه با استفاده از مزاج شناسی
راه های تقویت حافظه
معرفی داروها و راه هایی که حافظه شما را فوق العاده قوی خواهد کرد
رفع عوامل فراموشی
معرفی عواملی که موجب کاهش حافظه می شود
دانلود رایگان آموزش تقویت حافظه و رفع فراموشی
واقعا میخوای این فرصت رو از دست بدی؟
این آموزش کاملا رایگانه و میتونی سلطان حافظه بشی
ایمیل شما نزد ما محفوظ است.
ایمیل شما نزد ما محفوظ است.
واقعا میخوای این فرصت رو از دست بدی؟
واقعا میخوای این فرصت رو از دست بدی؟
از حافظه خود شگفت زده شوید
ایمیل شما نزد ما محفوظ است.