خانه / مواد غذایی و دارویی / چگونه مضرات قند و شکر را کم کنیم؟

چگونه مضرات قند و شکر را کم کنیم؟

Sugar

بسم الله الرحمن الرحیم

اول با عوارض شکر آشنا شویم و بعد نحوه کم کردن ضرر آن و بعد جایگزین ها

The hazards of sugar

 

خب ما به صورت روزانه حجم بسیار زیادی از شکر را مصرف می کنیم.

این مقدار از طریق بیسکوییت، کیک، نان شیرین، شربت، چای، نوشابه، دلستر، ژله و غیره وارد بدن ما می شود.

باید که درباره این ماده اطلاعات لازم را داشته باشیم.

 

مزاج شکر

دارای مزاج سرد و خشک است.

شکر طبیعی که از نیشکر یا چغندر قند استخراج می شود مزاج گرم و تر دارد اما هنگام سفید کردن آن با نوعی اسید، سرد و خشک خواهد شد.

در ادامه نحوه اصلاح مزاج آن را خواهم گفت.

 

مضرات شکر

در ابتدا موجب گرمی و سیر شدن شده و پس از مدت کوتاهی باعث گرسنگی و سرد شدن مزاج خواهد شد.

نوع سفید شده ی آن بدلیل مزاج خود موجب ایجاد بیماری های سرد است.

از عوارض مصرف آن می توان به کم خونی، خستگی زودرس بدن، بداخلاقی و بیماری های جنسی اشاره کرد.

بیماری های دیابت یا همان قند خون و چاقی و افزایش وزن هم که از عوارض معروف شکر است.

افرادی که اهل شکر هستند استعداد زیادی برای ترسیدن ها و بدخوابی و خواب های بد و درد مفاصل و پوکی استخوان خواهند داشت.

همچنین کاهش حافظه و فراموشی از عوارض مهم آن است. (آموزش تقویت حافظه – کلیک کنید)

 

افرادی که مصرف بالایی از شکر دارند حتما دارای یک یا چند مورد از بیماری های بالا خواهند شد.

 

Sugar substitutes

جایگزین های قند و شکر

بهترین جایگزین آن برای اکثر موارد عسل است.

برای تشخیص عسل طبیعی و انتخاب و خواص و نحوه مصرف آن اینجا کلیک کنید.

موارد دیگر شامل خرمای تازه یا خشک، کشمش، نبات، توت خشک و انجیر است.

نبات از همان شکر است ولی دارای مزاج گرم است چون جوشانده شده است ولی نباید زیاد میل کرد.

خود شکر سفید را می توان به نقطه جوش رساند تا ضرر اسید آن از بین برود.

شکر قهوه ای هم یک جایگزین مناسب است که فرآوری آن یک مرحله کمتر است ولی قیمت بیشتری دارد که علت آن جای سوال است.

 

The difference sugar

مقایسه قند و شکر

یک چیز جالب عرض می کنم که کسی به آن توجه ندارد ولی تاثیر بسیار زیادی دارد.

جدای از اینکه قند و شکر از چه منبعی تهیه و فرآوری می شوند، نوع استفاده از آن نیز مهم است.

مردم از شکر برای خوردن چای ها به شکل حل کردنی استفاده می کنند.

قند برای چای ها به دو شکل استفاده می شود:

به صورت حل کردنی و یا گذاشتن درون دهان و خوردن چای

روش حل کردنی باعث می شود تا قند یا شکر همراه با مایع در کل فضای دهان و دندان پخش شود.

این روش نقش بسیار زیادی در خرابی دندان ها خواهد داشت.

اگر قند را درون دهان گذاشته و چای خورد، دندان ها محفوظ مانده و آسیب نمیبینند.

باید تذکر دهم که قند را روی زبان بگذارید نه روی دندان و باید صبر کرد تا خودش تمام شود نه آن را بجویم.

 

امام رضا علیه السلام در رساله ذهبیه فرموده اند که قبل از خوردن شیرینی ها باید مقداری نان خورد زیرا با این کار حفره های دندان پر شده و آسیب کمتری از جانب شیرینی ها خواهد دید.

در آخر توصیه می کنم بعد از خوردن شیرینی ها مقداری نمک طبیعی میل کنید تا طعم دهان کلا عوض شود.

Print Friendly, PDF & Email
یک آموزش خاص

همچنین ببینید

Best Toothpaste

کدام خمیردندان را انتخاب کنیم؟

بسم الله الرحمن الرحیم تا حالا فکر کردید که کدام نوع خمیردندان بهتر از بقیه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

صوت آموزشی رایگان تقویت حافظه و رفع فراموشی
لینک دانلود مستقیم را برای شما ایمیل میکنم.
لینک دانلود مستقیم را برای شما ایمیل میکنم.
شما را از مطالب و آموزش های مرتبط با این موضوع آگاه میکنیم
اسم شما
ایمیلتان
اگر ایمیل ندارید، شماره همراه خود را از قسمت آبی رنگ سمت چپ پایین صفحه ارسال کنید.
رایگان دانلود کنید
دانلود صوت آموزشی تقویت حافظه و رفع فراموشی
مزاج شناسی حافظه
تشخیص نوع فراموشی و تقویت حافظه با استفاده از مزاج شناسی
راه های تقویت حافظه
معرفی داروها و راه هایی که حافظه شما را فوق العاده قوی خواهد کرد
رفع عوامل فراموشی
معرفی عواملی که موجب کاهش حافظه می شود
دانلود رایگان آموزش تقویت حافظه و رفع فراموشی
واقعا میخوای این فرصت رو از دست بدی؟
این آموزش کاملا رایگانه و میتونی سلطان حافظه بشی
ایمیل شما نزد ما محفوظ است.
ایمیل شما نزد ما محفوظ است.
واقعا میخوای این فرصت رو از دست بدی؟
واقعا میخوای این فرصت رو از دست بدی؟
از حافظه خود شگفت زده شوید
ایمیل شما نزد ما محفوظ است.