بسم الله الرحمن الرحیم

برای درست کردن کیک و شیرینی لازم است سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کرد.

گاهی این کار با قاشق انجام می شود و گاهی با خود پوست تخم مرغ

zardeh2

ولی باید توصیه کنم با پوست تخم مرغ این کار را انجام ندهید.

چرا؟

در یک جمله به دلیل کثیف بودن پوست تخم مرغ

شاید ظاهری سفید و خوشکل داشته باشد ولی بهداشتی نیست.

اگر قصد انجام این کار را دارید باید تخم مرغ را قبل از شکستن بشویید.

 

شاید هم خیلی از ما دوست نداشته باشیم از دستمان به عنوان جداکننده استفاده کنیم.

 

و اما یک راه حل سریع و آسان

یک قوطی کوچک آب معدنی یا دوغ را شسته و فشار دهید تا باد آن خارج شود.

همینطور که در حال فشار دادن هستید،  سر قوطی را بر روی زرده گذاشته و فشار دادن را قطع کنید تا هوا بکشد.

با این کار زرده به داخل قوطی کشیده شده و می توانیم در یک کاسه خارج کنیم.

zardeh3

نکته مهم این است که زرده ها باید سالم باشند یعنی تخم مرغ را به هم نزنید.

0 نظر
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها