بسم الله الرحمن الرحیم
برای درست کردن کیک و شیرینی لازم است سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کرد.
گاهی این کار با قاشق انجام می شود و گاهی با خود پوست تخم مرغ
ولی باید توصیه کنم با پوست تخم مرغ این کار را انجام ندهید.
چرا؟
در یک جمله به دلیل کثیف بودن پوست تخم مرغ
شاید ظاهری سفید و خوشکل داشته باشد ولی بهداشتی نیست.
اگر قصد انجام این کار را دارید باید تخم مرغ را قبل از شکستن بشویید.
شاید هم خیلی از ما دوست نداشته باشیم از دستمان به عنوان جداکننده استفاده کنیم.
و اما یک راه حل سریع و آسان
یک قوطی کوچک آب معدنی یا دوغ را شسته و فشار دهید تا باد آن خارج شود.
همینطور که در حال فشار دادن هستید، سر قوطی را بر روی زرده گذاشته و فشار دادن را قطع کنید تا هوا بکشد.
با این کار زرده به داخل قوطی کشیده شده و می توانیم در یک کاسه خارج کنیم.
نکته مهم این است که زرده ها باید سالم باشند یعنی تخم مرغ را به هم نزنید.