اگر غذا شور شد چه کنیم؟

بسم الله الرحمن الرحیم

خیلی حس بدی دارد که شما غذای خود را چشیده و متوجه شوید نمک یا فلفل آن زیاد است.

بدتر از آن این است که مهمان هم داشته باشید و یا حجم غذا زیاد باشد.

شور شدن غذا

راه حلی که به شما ارایه می کنم، بیشتر برای غذاهای آبدار مناسب است و غذاهای خشک مثل برنج، انعطاف کمتری دارند.

قبل از گفتن راه حل بهتر است این نکته تکرار شود که بی نمک ماندن غذا بهتر از شور شدنش است.

اگر غذای شما کم نمک باشد می توانید نمک اضافه کنید ولی اگر شور شد کارتان سخت خواهد شد.

 

رفع شوری سوپ

پیشنهاد می کنم نمک و ادویه را در آخر کار اضافه کنید.

اضافه کردن ادویه در اول پخت باعث تغییر طعم ادویه ها و گاهی سوختنشان خواهد شد.

و در بعضی غذاها اگر نمک را در اوایل پخت اضافه کنید، باعث دیرپخت شدن مواد می شود.

همچنین ممکن است بعضی ادویه ها با ظرف غذا واکنش های بدی نشان داده که بهتر است اواخر کار اضافه کنیم.

 

شوری غذا را چگونه بگیریم؟

اگر برنج شما در حال جوش خوردن در آب شور است، باید مقداری از آب آن را خالی کرده و با آب جوش بدون نمک پر کنید.

اگر غدای شما آبدار بود چه کنید؟

کافیست بسته به نوع سلیقه و غذایتان از این مواد استفاده کنید:

 

سیب زمینی – گوجه – هویج – به – ماکارانی

خورش قیمه شما شور یا تند شده؟ یک سیب زمینی کوچک رنده شده به آن اضافه کنید.

سوپ مرغتان شور شده؟ مقداری ماکارانی به آن اضافه کنید.

 

منبع: iranmezaj.ir/?p=6034

با امتیاز ۵ ستاره از ما حمایت کنید
[تعداد: 707   میانگین:  2.6/5]

2 دیدگاه‌ها

  1. بهترین راه گرفتن شوری غذای ابکی ریختن یه قاشق نوشابه اس

  2. سلام من برنجم دمپخت بود سرسفره فهمیدم شوره میشه برای رفع شوریش کاری کرد؟

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید